Ostali sportovi

Večernji list lako u Dubrovniku

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.10.2006.

Ovog vikenda odrađen je dvostruki program u Prvoj HSTL. Prvi favoriti za naslov, stolnotenisači Večernjeg lista, s lakoćom su slavili u Dubrovniku kod Libertasa 4:0...

Trebao je to biti derbi, ali na kraju su stolnotenisači Večernjeg lista maksimalnim angažmanom s lakoćom svladali Libertas u Dubrovniku i na kraju slavili 4:0. Šurbek, Tošić i Zubčić nisu imali problema s braćom Juzbašić i Slamekom te su ukupno ispustili tek tri seta.

U drugom vikend susretu Libertas je imao više sreće svladavši Industrogradnju sa 4:1. Jedini bod gostima neočekivano je donio Josipović pobjedom nad Nevenom Juzbašićem.

Dva poraza ubilježila je Podravka. Prvo su ugostili jaki Donat mpredvođen sjajnim Karlovićem i ubilježili poraz 4:2, a dan kasnije u Koprivnici je igrao velikogorički Stanfar i slavio 4:1. Stanfar je stopostotan učinak ovog vikenda zaokružio pobjedom nad Vodovodom u Osijeku 4:2.

Prva HSTL, muški:
Podravka - Donat 2:4, Libertas Marinkolor - Večernji list 0:4, Vodovod Osijek - Stanfar Velika Gorica 2:4, Pula - Mihovljan 4:0, Podravka - Velika Gorica Stanfar 1:4, Vodovod Osijek - Donat 4:2, Dugo Selo - Pula 3:4, Libertas Marinkolor - Industrogradnja 4:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!