Ostali sportovi

Održan najveći ovogodišnji golfski turnir u Hrvatskoj

Sportnet • ponedjeljak, 11.09.2006.

Inter Media Public (IMP), tvrtka specijalizirana za unutarnje i vanjsko oglašavanje, u subotu je u Golf Country Clubu Zagreb objavila rezultate najvećeg ovogodišnjeg golfskog turnira u Hrvatskoj, IMP PRO-AM Golf Open Turnira, koji se 08. i 09. rujna održao na terenima u Zagrebu, Mokricama i Krašiću. Na Turniru je igralo 220 igrača od toga 35 profesionalaca iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovenije, Velike Britanije, Južnoafričke Republike i Kanade.

Slika 2 od 3.

Nagrada za ukupnu pobjedu na Turniru u kategoriji profesionalci dodjeljena je Andreju Kraljiču te Ajsteru Sebastijanu u kategoriji amatera. Novčanu nagradu u iznosu 73.000 kn osvojio je Andrej Kraljič za najbolji plasman na kraju.

Automobil marke Wolksvagen Passat tvrtke Porsche Zagreb Jankomir nije dodjeljen jer nijedan igrač nije pogodio 'hole in one' na predviđenoj rupi. Ivo Jonjić odigrao je 'hole in one', ali na šestoj rupi u Mokricama, umjesto na desetoj kako je Pravilnikom natjecanja bilo određeno, i za taj je izvanredni pogodak osvojio utješnu nagradu - visoko kvalitetni set Wilson golfskih palica.

Na turniru su sudjelovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života. Među poznatim igračima iz svijeta gospodarstva istaknuo se glavni direktor HUP-a Đuro Popijač, a prve udarce golfskom palicom na kratkom golfskom tečaju izveo je Ivica Račan. Osim brojnih uzvanika iz gospodarstva, politike, estrade i sporta interes publike izazvali su i zanimljivi popratni sadržaji poput "golf showa" na kojem je Steve Waltman prikazao atraktivne golfske udarce, charleston i coctail party te svečani party završne večeri na kojem su nastupile Josipa Lisac i Nina Badrić.

Slika 1 od 2.

Osim toga, događaj je imao i humanitarnu dimenziju. Na dobrotvornoj aukciji slika koje su u korist udruge Krila, terapijsko jahanje, donirali poznati hrvatski likovni umjetnici okupljeni u udruzi Fortuna Art prikupljeno je gotovo 77.000 kn.

Lejla Bjedov, izvršna direktorica tvrtke, je izjavila: "Organizacijom najvećeg ovogodišnjeg golf turnira u Hrvatskoj s bogatim i zanimljivim popratnim sadržajem Inter Media Public privukla je interes hrvatske javnosti i potencijalnih klijenata za svoje usluge, proizvode i ideje. Cilj nam je bio prezentirati moć dinamičnog oglašavanja hrvatskom tržištu što smo i ostvarili pred brojnim uzvanicima. Osim prezentacije tvrtke hrvatskoj javnosti, organizacijom ovog događaja željeli smo i aktivno pridonijeti pozicioniranju Hrvatske kao elitne golferske turističke destinacije. U Hrvatskoj je golf sport u usponu i ima veliki potencijal, baš kao i dinamično oglašavanje za koje je naša tvrtka specijalizirana. Jako smo zadovoljni odazivom igrača i ponosimo se brojkom od 220 sudionika na turniru čime je ovaj Turnir doista jedan od najvećih PRO-AM golf turnira u Europi ove godine, i to ne samo po broju natjecatelja, već i po kvaliteti profesionalnih sudionika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!