Nogomet

Klose želi u inozemstvo

Hrvoje Rafaelić • četvrtak, 05.10.2006.

Iako mu ugovor sa Werderom istječe koncem iduće sezone, Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, Miroslav Klose izrazio je želju za nastavkom karijere u inozemstvu...

Iako su ga mnogi povezivali sa minhenškim Bayernom, Klose se negativno izrazio u vezi te teme u intervjuu za njemački SportBild: "Bayern je najbolji njemački klub, ali želio bih naglasiti da ako ikako budem odlazio iz Werdera jedina moja opcija je inozemstvo." Mediji su ga već nakon ove sezone "gurali" u druge klubove, ali Klose niječe sve informacije vezane za njegov transfer: "Kada sam ja uopće izjavio da bilo gdje idem? Prvo što želim je sjesti sa upravom Werdera tokom zimske stanke da vidimo kakva je situacija. Vjerujem da ćemo se u što kraćem roku dogovoriti oko mog ugovora. Jednog dana želim otići isprobati se u nekom velikom europskom klubu, ali to ne znači da to mora biti nakon ove sezone.»

Miroslav Klose je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Kaiserslauter prije nego je došao u Bremen 2004. godine. Svoju cijenu definitivno je povisio nakon zadnjeg svjetskog prvenstva u Njemačkoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!