Zimski sportovi

Rick Nash pet godina u Blue Jacketsima

Branimir Korać • utorak, 09.08.2005.

Jedan od najboljih napadača NHL-a Rick Nash produžio je ugovor s Columbus Blue Jacketsima na još pet sezona. Nash će za pet godina u Columbusu inkasirati 27 milijuna dolara...

U sezoni 03/04 Nash je postigao 41 pogodak i uzeo titulu najopasnijeg napadača Lige. Završetkom sezone ovaj 21-ogodišnjak je postao free agent, ali odolio je brojnim bogatim ponudama i podužio s Blue Jacketsima koji su ga 2001. godine izabrali kao prvi pick drafta.

"Ovo je momčad koja me uvela u svijet profesionalnog hokeja i tu sam u protekle tri godine stekao dom. Ne želim nikada odavde otići, radije ću se boriti i odvesti momčad u vrh lige. Složili smo strašnu momčad i možemo se boriti za vrh", izjavio je Nash koji je lockout sezonu proveo u švicarskom Davosu.

Inače, Blue Jacketsi osigurali su za iduću sezonu usluge nekolicine kvalitetnih igrača. Pristupio im je sjajni branič Colorada Adam Foote koji je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 13.8 milijuna dolara, branič Chicaga Bryan Berard te vratar Ottawe Martin Prusek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!