Zimski sportovi

Nika Fleiss: "Ovo samo Janica može!"

Bernard Jurišić • petak, 11.02.2005.

Janica Kostelić odavno je ušla u svjetsku skijašku povijest, no nastupima na Svjetskom prvenstvu u Bormiju svoje je ime dignula iznad svih svjetskih skijašica u povijesti. Velik uspjeh postigle su i druge naše dvije skijašice...

Slika 1 od 1.
Foto: EPA

Janica Kostelić: "Pokušat ću reći nešto, ali jedva govorim. Tanja Poutiainen i ja smo napravile pogrešku na istom dijelu staze, kasnije je to trebalo nadoknaditi. Ni sama ne znam kako sam došla do kraja, zadnjih tridesetak vrata jedva sam se micala, samo sam htjela doći do cilja. Iako je konfiguracija terena prilično dobra, staza je bila jako teška i dugačka. Prvi put smo sve tri među prvih 10, to je super osjećaj. Sad se trebam naspavati, pogledati Ivicu sutra i onda ću tek biti mirna."

Nika Fleiss: "Staza je bila jako duga i teška, čupale smo se u drugoj vožnji, bilo je jako teško. Drago mi je zbog Janice, šteta što nas dvije nismo izdržale još više, no i ovako je super. Vidjeli ste u kakvom je stanju Janica, ovo što je danas napravila zaista samo ona može..."

Ana Jelušić: "Napokon smo sve tri među prvih 10, to je sjajan uspjeh. Imala sam dvije velike pogreške u drugoj vožnji, no uspjela sam doći do kraja. Probudila sam se s temperaturom, bolesna sam odvozila utrke, pa na kraju moram biti zadovoljna."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!