Zimski sportovi

Heatley dobio zeleno svjetlo za odlazak u Švicarsku

Branimir Korać • petak, 15.10.2004.

Ponajbolji igrač Atlanta Trashersa, Dany Heatley igrat će za švicarski SC Bern. Odlični napadač Trashersa dobio je zeleno svjetlo od pravosudnih organa za igranje u Švicarskoj u vrijeme lockouta...

Slika 1 od 2.
Foto: Davor Sajko

Napadač Atlanta Trashersa Dany Heatley za vrijeme lockouta igrat će u Švicarskoj za Bern. Heatleyevi predstavnici već su obavijestili sud u Atlanti o prelasku velike zvijezde Trashersa u Švicarsku. Heatley se još uvijek nalazi pod optužbom za ubojstvo u prometnoj nezgodi u kojoj je poginuo njegov suigrač Dan Snyder.

Ukoliko mu se dokaže krivnja po svih šest točaka optužbe, Heatley bi mogao dobiti 20 godina zatvora. Heatley je prošle sezone za Atlantu odigrao 31 utakmicu u kojima je postigao 12 pogodaka uz 13 asistencija. Početak sezone propustio je zbog teške ozljede koljena zadobivene u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo Snyder. U Bernu se već nalazi jedan NHL-ovac i to centar Daniel Briere, Heatleyev partner iz reprezentacije s ovogodišnjeg Svjetskog kupa i prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!