Zimski sportovi

Briere potpisao za SC Bern

Branimir Korać • petak, 01.10.2004.

Slika 1 od 1.

Centar Buffalo Sabresa Daniel Briere potpisao je ugovor sa švicarskim SC Bernom. Švicarci su u Briereu dobili fantastično pojačanje. Centar Sabresa predvodio je prošle sezone svoju momčad po broju poena. Ostvario je 65 poena postigavši 28 pogodaka uz 37 asistencija.

Prema Europi zaputili su se jučer još i centar Calgary Flamesa Steve Reinprecht koji je otišao u Francusku u Mulhouse, zatim napadač Pittsburgh Penguinsa Konstantin Koltsov i to u bjeloruski Dynamo iz Minska te branič Nashville Predatorsa Vladimir Orszagh koji je otišao u slovačku Bansku Bystricu.

Vezane vijesti

Prema posljednjim informacijama još nekolicina NHL-ovaca je potpisala europske ugovore. Krzysztof Oliwa iz New Jersey Devilsa preselio se u poljsku ligu i igrat će za Nowy Targ. Ryan Malone iz Pittsburgh Penguinsa potpisao je za finski Espoo Blues, a Jim Dowd iz Montreal Canadiensa za njemački Hamburg.

U Europi je već 179 NHL igrača koji većinom imaju klauzule u ugovorima koje ima dopuštaju povratak preko bare u slučaju prekida lock-outa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!