Zimski sportovi

NHL: Produžeci spasili Colorado, Vancouver i Calgary

Maša Babić • srijeda, 19.11.2003.

Šest utakmica odigrano je noćas, a samo jedna nije završila produžecima. Colorado je izašao kao pobjednik protiv «moćnih patki» koje je dokrajčio njihov nekadašnji suigrač Teemu Selanne u trećoj minuti produžetka. «Super je osjećaj dati gol svojoj staroj momčadi» rekao je Selanne nakon utakmice. Od Anaheimovih igrača istakao se Jean - Sebastien Giguere koji je do kraja utakmice obranio 38 udaraca, dok je Aebischer na drugom kraju dvorane imao gotovo duplo manje posla.

U produžetku utakmice Vancouver – Montreal proradila je obrana Canucksa, a odlućujuči pogodak postigao je Mattias Ohlund što je održalo Vancouver na prvom mjestu sjeverozapadne konferencije. Za Calgary je u produžetku pak gol postigao Tony Lydman, a najučinkovitiji je bio Steve Reinprecht sa golom i dvije asistencije.
Carolina je noćas ugostila Flyerse i okončala njihovu seriju pobjeda izjednačenim rezultatom u produžetku. Akcije nije bilo sve do zadnje trećine kada su poveli Flyersi sa dva gola, no Carolina je izjednačila, a produžetak nije donjeo nikakve promjene.

NHL, utorak, 18. studenog: Carolina – Philadelphia 2:2 (pr.), Colorado – Anaheim 2:1 (pr.), Calgary – Toronto 3:2 (pr.), Edmonton – Chichago 5:2, Vancouver – Montreal 5:4 (pr.), San Jose – NY Rangers 2:2 (pr.)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!