arhiva

Tjedni prijedlozi za kladionicu

Dario Dodić • utorak, 03.11.2009.

Evo dočekali ste utorak! Je li vam drago? Ajde super! Lagani osvrt na prošlu prognozu, 10/13, pali smo hajduk x2, uh nezamislivo je pasti ekipu kojoj Sivonjić da gol. Olympiakos? Branim se šutnjom! Čudite se Napoliju kako je dobar? Nemojte! Niste u pravu! Evo ga krećemo!

Slika 1 od 2.
Foto: Kristijan Komarica

Utorak, 3.11.

Maccabi Haifa - Juventus pik 2, 1,40, 8/10
Jako bitna utakmica za Staru damu, za Izraelce samo dobra reklama. Gosti su imali problema što se tiče leta na relaciji Torino - Tel Aviv, ali ne sumnjamo da će uzletjeti na terenu!

Milan - Real gol gosta 1,30, 9/10
Milan je kako ja to nazivam "tovarna" ekipa, spori i ne baš lepršavi. U prvoj tekmi dosta sreće za rossonere, ali gosti daju gol čini mi se kao dobar izbor, ionako je na golu Dida!

Srijeda, 4.11.

Fiorentina - Debreceni 1, 1,20, 8/10
U ovome meču je jedino opasno što su viole već unaprijed upisale 3 boda, to često može biti opasno. Ovaj put nadamo se da neće!

Lyon - Liverpool 1X, 1,40, 6/10
Koliko god hvalili dečke iz grada Beatlesa, meni se čini da su oni u krizi i to ne samo rezultatskoj vec i igračkoj, navodno neće igrati ni Torres ni Gerrard, previše za Lyon!

Lyon - Montepaschi 2, 1,15, 9/10
Domaćini nemaju ni trunke šanse u ovoj utakmici! K'o vrata!

BC Khimki - EWE Oldenburg 1, 1,15, 9/10
Domaćini nakon pobjede nad velikim Realom doživili su prizemljenje u Ateni! Odlična prilika da se iskupe!

Četvrtak, 5.11.

Dinamo - Ajax gol gosta, 1,25, 9/10
Uh kako bi volio pasti ovaj par, ali bojim se da nikako ne mogu! :(

Everton - Benfica gol gosta 1.4, 8/10
Prošlo kolo sam imao priliku gledati ovaj isti meč. Ako se sjećate kladili smo se da Benfica daje! Dala je 5 komada! O čemu mi pričamo? Zicer!

Subota, 7.11.

Mattersburg - Kapfenberger SV gol gosta, 1,45, 8/10
Odličan tip, posljednju tekmu Kapfenberg, bivši klub Pere Pejića (ova je informacija bitna samo Pejićevoj rodbini, op.a.) pobijedio je 7:2 i pokazao da i bez njega napad može!

Međimurje - Hajduk pik 2, 1,50, 7/10
Nemate pojma kako mi je bilo teško kada sam gledao intervju "velikog" Hajdukovog tajnika Lekića kako je pustio suze radi Hajduka bla bla bla..na Torcidi je da navija, igračima da igraju, a na nama da dižemo pare!

Slaven - Lokomotiva 1, 1,40, 9/10
Belupo se digao, Lokosi pali, bez zadrške kec!

Catania - Napoli gol gosta, 1,30, 10/10
Da se malo naslađujem? Hihi! Neki dan sam gledao video ulaska Napolija u Serie a! Golove! Rigore, rigore, rigore, rigore... :)

Borussia M. - Stuttgart gol domaćina, 1,35, 8/10
Dobar tip!

Cibona - Zadar 1X, 1,38, 8/10
Cibona igra čudnu košarku, njih pratim još od 6. osnovne, sjećam se tada su uveli teletekst na tv-u! Imaju dosta dobrih stvari, ali glavni problem im je organizacija napada. Graves? Ne budimo smiješni, nije to kvaliteta za hrvatskog prvaka! A Peras kao neka princeza čeka princa na bijelom konju! Princa u ekipi ima! Ovo drugo može biti Bogdanović! :)

Puno sreće i dobitaka želi vam vaš M.S.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaZbrda zdola
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!