arhiva

Poznata devetorica najsretnijih

Goran Markuš • utorak, 06.07.2010.
Poznata devetorica najsretnijih

U posebnom blog izdanju Aces High samo će za vas prenositi aktualne informacije i zanimljivosti iz Rio All-Suite Hotel & Casino, mjesta na kojem se ovih dana skupila sama poker elita, ali i brojni amateri s jednim zajedničkim ciljem - osvajanje barem jedne od ove godine "dostupnih" 57 narukvica na još jednom izdanju prestižnog "World Series of Pokera"...

18.7.2010.

Za vrijeme našeg posljednjeg javljanja u igri su bila 78 igrača koja su najprije morala preživjeti dan i upasti u TOP 27 samo da bi dobili priliku zaigrati finalni WSOP dan u ovom mjesecu. Nažalost, među njima nisu se našla mnoga velika imena poput Jean-Robert Bellandea, Davida Benyaminea kao ni uvijek uređeni Tony Dunst.

Međutim, najsnalažljiviji i najsretniji vratili su se sinoć za zelene stolove u Riou samo da bi se tek nevjerojatnih 18 sati kasnije spustili s 27 na devet igrača koji će se u studenom ove godine vratiti ne bi li osvojili najprestižniji poker titulu na svijetu.

Otpali su mnogi favorizirani igrači, od Johnnyja Loddena, Williama Thorsona pa sve do Scotta Clemensa i Matta Afflecka. Nakon što smo stigli do deset igrači svi su se premjestili za televizirani stol, no tek punih pet sati kasnije Brandon Stevenov as i kralj nisu uspjeli preživjeti Jarvisove ručne dame i dobili smo postavu za finalni stol ovogodišnjeg Main Eventa.

Bez pogovora iako je među "siromašnijim" finalistima najveće ime uoči velikog okršaja u studenom je ono Michaela Mizrachija, osvajača ovogodišnjeg "Poker Players Championshipa" od kojeg tek dvojica imaju nešto manje žetona, Soi Nguyen i Jason Senti. Iznad 20 tisuća nisu uspjeli otići niti Filippo Candio kao ni već spomenuti Matthew Jarvis te trenutno četvrtoplasirani John Racener.

Kao trećeplasirani studeni će dočekati chipleader uoči osmog dana, Joseph Cheong dok s dvostruka više žetona u borbu za "najsjajniju" narukvicu ući će John Dolan. Međutim, big stack "November Ninera" je Jonathan Duhamel, PokerStarsov igrač koji je u jednoj od najzanimljivijih ruku Main Eventa ušao all-in s parom dečkiju na boardu 10-9-7-Q samo da bi naletio na ručne aseve kod iskusnog Afflecka, no osmica na riveru nije ga samo spasila već ga je izbacila kao glavnog favorita za osvajanje najpraćenijeg poker turnira u godini.

Zajedno s WSOP-om završavamo i ovu seriju članaka, no bez brige Aces High neće nestati i vrlo se brzo vraćamo s pregledom i analizom svega u čemu smo posljednjih mjesec dana uistinu mogli uživati. Za kraj oprostit ćemo se uz kratak pregled sinoćnjeg, odlučujućeg dana u Riou.

16.7.2010.

Tek 205 preživjelih igrača ušlo je u šesti dan s nadom u ulazak među sto najboljih, no nakon mnogo razočaranja samo će se njih 78 sutra ponovno vratiti za zelene stolove u Riou. Među njima, na našu žalost nećemo vidjeti i prošlogodišnjeg najuspješnijeg Hrvata, Dragana Galića.

Naime, prilično rano Galić se našao u borbi blindova gdje je s asom i kraljom uspio preflop "zgurati" preostalih 24-25 blindova samo da bi naletio na ručni par dama kod Scotta Clemensa. Na samom vrhu flopa odmah se pokazao kralj, no ispod njega i nesretna dama. Turn je donio kralja i na našu žalost Galić nije uhvatio 7-outer na riveru što mu je donijelo ipak fantastično 183. mjesto i 48,847 dolara.

"Zahvaljujem svima na podršci koju sam primio tijekom ovih tjedana. Za nekoliko dana dolazim u Split na odmor, a krajem idućeg mjeseca upravo u Splitu zaigrat ću na 'Croatian Poker Seriesu'. Svi su pozvani", poručio je Dragan, a za više informacije o CPS-u posjetite službenu stranicu serije OVDJE.

Međutim, naravno, nije ni Galić jedini koji se oprostio od Main Eventa. Johnny Chan, igrač koji je praktički cijeli turnir bio pri samom vrhu danas je prvo s kraljevima, a zatim i ručnim dečkima naletio na ručne aseve što je i za ovog legendarnog pokeraša bilo jednostavno previše. Uz Chana od lova na najprestižniju titulu oprostili su se i Phil Galfond, Gualter "chip and a chair man" Salles , J.P. Kelly kao i Theo Tran.

S druge strane bilo je i pregršt presretnih igrača, a jedan od najsretnijih svakako je Michael Mizrachi. Naime, nakon što smo se oprostili i od trećeg Mizrachija, Roberta, osvajač ovogodišnjeg "Poker Players Championshipa" krenuo je u suprotnom smjeru i dan je završio na fantastičnom drugom mjestu s oko 1,7 milijuna žetona manje od vodećeg Thea Jorgensena. U borbu za ulazak u TOP 27 sutra se ipak vraća još pregršt vrlo poznatih imena uključujući Davida Benyaminea, Tonyja Dunsta i Jean-Robert Bellandea.

Ovog puta oprostit ćemo se uz zgodan pregled pokerfacea nekih poznatijih igrača.

15.7.2010.

Iza nas je i peti dan igre, dan koji je preživjelo tek 60 posto igrača koji su se ujutro našli za zelenim stolovima u Riou. Sljedeći cilj 205 preživjelih igrača nedvojbeno je ulazak u TOP 100 nakon čega će se field u sedmom danu smanjiti na tek 27 igrača.

Iako su mnogi bili spremni uložiti podosta novca na okladu kako iskusni Johnny Chan neće izdržati tako dugo Chan nije samo izdržao već nakon pet dana još se uvijek nalazi pri samom vrhu, na fantastičnom devetom mjestu. vrlo visoko još je uvijek i Matt Affleck dok je vodeći čovjek s nešto više od 3,5 milijuna žetona sponzorirani igrač PokerStarsa, Evan Lamprea.

Iako je krenulo dosta loše peti dan završio je prilično dobro i za jedinog preživjelog Hrvata, sjajnog PartyPokerovog Dragana Galića koji se ponovno za Sportnet.hr javio direktno iz Las Vegasa: "Preživio sam još jedan dan! Bilo je teško jer sam bio prebačen na zaista težak stol nakon čega sam pao na tek 240.000 žetona, no uspio sam se vratiti skroz do milijuna da bih dan završio na 137. mjestu s 702.000 žetona ispred sebe. Kako se prosjek kreće oko milijuna još uvijek je sve moguće. Sutra nastavljam čiste glave i moj sljedeći cilj je TOP 100 nakon čega, naravno, idemo po prvu zlatnu narukvicu pod hrvatskom zastavom."

Da ništa nije moguće danas je dokazao i Gualter Salles koji je nakon bezuspješnog handa ostao s tek jednim žetonom ispred sebe. Međutim, ne samo da je još uvijek u igri nego je uspio izgraditi stack od i više nego ugodnih 939.000 žetona što još jednom potvrđuje priču "Sve što vam je potrebno je žeton i stolica".

Nakon što smo pred sam kraj četvrtog dana ostali bez prvog peti dan pokazao se kobnim za još jednog Mizrachija, no poznati dvojac Michael - Robert još je uvijek u igri i u lovu na najprestižniju titulu u poker svijetu. "Sve ovo uistinu je vrlo uzbudljivo. Zaista sam sretan zbog Roba i nadam se da će dogurati 'barem' do finalnog stola", poručio je Michael.

Za kraj oprostiti ćemo se uz kratki intervju s Philom Galfondom, igračem za kojeg je danas sve krenulo odlično, no onda je došlo do stagnacije i dan je završio na 85. mjestu s "tek" milijun žetona ispred sebe.

14.7.2010.

Završen je i drugi zajednički dan svih igrača, a najveća vijest svakako je bušenje bubblea. Nesretno mjesto bubble boya ove je godine pripalo Timu McDonaldu čiji ručni par dama nije izdržao protiv asa i dvojke Ismaila Erkenova, no mjesta za tužno lice kod McDonalda zaista nije bilo. Naime, vodstvo WSOP-a odlučilo mu je udijeliti utješnu nagradu - besplatan upad na Main Event 2011. godine.

Ovog puta na samom vrhu poretka s više od 1,5 milijuna žetona našao se čovjek u odijelu, Tony Dunst. Međutim, niti Dunst nije jedino dobro znano ime među vodećima. Naime, sjajno peto mjesto nakon četiri dana igre zauzeo je odličan Phil Galfond dok je tek sedam mjesta niže dvostruki osvajač Main Eventa, Johnny Chan.

Za Hrvate nove odlične vijesti pripremio je Dragan Galić koji nakon četiri dana iscrpne igre nije samo još uvijek "unutra" već s gotovo sto big blindova drži fantastično 118. mjesto od 574. preživjela igrača. Za sve hrvatske pokeraše kontaktirali samog Galića prije nego je i peti dan ponovno sjeo za zeleni stol u Riou.

"Od pet igranih turnira dva puta sam završio u cashu s čime sam zaista zadovoljan. Osim toga imam priliku osvojiti najveću poker titulu za hrvatsku u povijesti i neću samo tako odustati. Najavio sam da će vrlo brzo u Vegasu zasvirati 'Lijepa naša' i Amerikancima je bolje da se čuvaju hrvatske nacije. Nadam se da ću i peti dan izvući dobar stol koji ću moći držati pod kontrolom kao što sam to uspijevao tijekom ova četiri dana. Ovim putem ujedno bih i pozdravio sve koji me znaju i sve koji ovaj sport s užitkom prate", u svome javljanju direktno iz Las Vegasa poručio je sponzorirani PartyPokerov Hrvat, Dragan Galić.

Naravno, gdje ima sretnih vrlo često ćete pronaći i tužna lica. Ništa drugačije nije bilo niti sinoć. Naime, iako su bili vrlo blizu nakon ovogodišnjeg Main Eventa Rio će bez dodatnih novčanica u džepu napustiti još neka velika imena poput onog Barryja Greensteina, ali i Annie Duke, Matt Savage, J.J. Liu te Erica Schoenberg.

Iako su izvukli nekakvu zaradu puno više sigurno su očekivali i momci poput Patrika Antoniusa, Humberta Brenesa ili pak Gavina Smitha. Sinoć se nastavila i Mizrachi saga. Naime, nakon što su sva četiri brata ušla u novac vrlo brzo smo se oprostili od Erica dok su Robert, Michael i Danny još uvijek u lovu na najprestižniju ovosezonsku poker titulu.

Za kraj oprostit ćemo se uz uvijek zabavan "WSOP Live!" vrlo popularnog web odredišta Pokerlistings.com.

13.7.2010.

U treći, a ujedno i prvi zajednički dan svih igrača ušlo je 2.559 igrača da bi nakon ponovno nekoliko vrlo napornih sati preživjelo njih 1.240. Ukoliko se pad nastavi ovakvom očekivanom brzinom možemo očekivati kako će pred kraj sutrašnjeg, četvrtog dana turnira konačno biti probušen i bubble čime će čak 747 igrača osigurati dobit od vrlo ugodnih 19.263 dolara.

Bez pogovora najvećom viješću trećeg dana pokazao se legendarni Johnny Chan. Naime, igrač koji je osvojio back-to-back naslove 1987. i 1988. godine dobar dio dana držao se samog vrha poretka da bi dan završio na devetom mjestu s ogromnim stackom od 636.000 žetona.

Kao jedini s više od 800 tisuća žetona ispred sebe James Carroll dan je na priveo kraju kao uvjerljiv chipleader. Međutim, niti fantastičan 13. nakon 2A dana, naš Dragan Galić nije popustio i s nešto više od stotinjak big blindova može samouvjereno ući u četvrti dan borbe za najprestižniju WSOP narukvicu i to s identičnim stackom kao vrlo dobro znana PokerStars igračica, Vanessa Selbst odnosno s tek nešto malo više žetona od odličnog Erica Buchmana.

Zajedno s pregršt anonimaca današnji se dan ujedno pokazao završnim i za mnoge profesionalne pokeraša. Među prvima u hodnik je izašao dvojac Scott Seiver - Phil Laak, a slijedilo ih je pravo "krdo" u sastavu Jennifer Harman, Chris Moneymaker, Erik Seidel, Daniel Negreanu, Vanessa Rousso. Završen je i lov Joea Cada koji se ispadanjem trećeg dana oprostio od uzastopnog deep runna na WSOP Main Eventu.

Današnji dan mnogi su prozvali i "danom braće". Razlog tome je nekoliko podudarnosti koje su novinari zamijetili, a prva od njih je kako su se sva četvorica Mizrachi braće, Robert - Eric - Danny - Michael, uspjela izboriti za nastup u četvrtom danu ovog prestižnog turnira. Možda još uzbudljivija je priča o braći Kenney, Brynu i Tyleru koji su se usprkos fieldu većem od 2.000 igrača našla ne samo za istim stolom već sjedalo do sjedala. Kolike su šanse da se to dogodi?

Za kraj ponovno ćemo se oprostiti uz kratak pregled dana izuzetno popularnog "PokerNews.com".

11.7.2010.

Iza nas je i posljednji drugi dan i nakon prvog dana odmora od početka WSOP-a sutra će igrači dobiti pravo na potpuno zasluženi odmor prije nego se vrate na prvi zajednički dan svih igrača na ovogodišnjem Main Eventu. Međutim, čak 1.053 igrača koja su još danas sjedila za zelenim stolovima sa žetonima i nadom oprostila su se i svoju će sreću morati potražiti u jednom od narednih izdanja najvećeg turnira u godini.

Bez pogovora najveće ime od kojeg smo se oprostili je Phil Ivey koji je tako prekinuo svoj lov drugog uzastopnog nastupa za finalnim stolom, no sjajan Ivey nije ostao usamljen već mu se pridružila još jedna živuća legenda. Naravno, riječ je o "djedici" pokera, Doyleu Brunsonu: "Bit će još prilika."

Puno bolje od iskusnog Doylea nije prošao niti njegov sin, Todd Brunson, kojemu su se ubrzo pridružili i vrlo poznati igrači poput Gavina Griffina, Johna Phana, J. C. Trana ili pak Jona Littlea. Međutim, tamo gdje ima tužnih lica vrlo često ima i pregršt momaka i djevojaka sa širokim osmjehom na licu.

Ovog puta najširi osmjeh potpuno opravdano imao je David Assouline koji će s 387.800 žetona ispred sebe u prvi zajednički dan svih igrača krenuti kao tijesni chipleader. Od poznatijih imena pri samom vrhu završila je i fantastična novosponzorirana igračica PokerStarsa, Vanessa Selbst ispred koje je dan bolje prošao za tek sedam igrača.

Za kraj oprostit ćemo se uz kratki pregled 2B i najavu trećeg dana na ovogodišnjem WSOP Main Eventu.

10.7.2010.

Završena su i druga četiri levela odnosno 2A dan u kojem su se sukobili preživjeli iz 1A i 1C dana . Čak 2.412 igrača sinoć je ponovno sjelo za stol da bi svoj nastup u trećem, prvom zajedničkom danu svih igrača osiguralo njih tek 1.359.

Nakon novih izuzetno napornih sati za pokeraškim stolovima uoči spremanja žetona u turnirske vrećice ispred sebe najviše "oružja" imao je odličan Boulos Estafanous, no puno dalje nije niti trenutno drugoplasirani Randy Dorfman. Od poznatijih igrača pri samom vrhu posebno se ističu dva imena.

Naravno, prvo od njih je jedan od najpoznatijih online igrača, Cole South koji je s 304.200 žetona dan završio na šestoj poziciji. Međutim, puno dalje nije niti već sad legendarni Johnny Chan koji čvrsto drži fantastično deseto mjesto. S pozamašnom zalihom žetona u treći će dan uči još podosta poznatih igrača predvođenih sjajnim Patrikom Antoniusom i kockarskom legendom, Sammyjem Farhom.

Međutim, za sve Hrvate prava poslastica tek slijedi. Naime, najuspješniji hrvatski turnirski igrač u protekloj godini, Dragan Galić, odličnom igrom stigao je do 263.600 žetona što ga stavlja na fantastično 13. mjesto nakon 2A dana, točno ispred Antoniusa odnosno tek tri mjesta iza legendarnog Chana. Dug je put do kraja Main Eventa, no ovakav razvoj situacije u najmanju ruku zaista obećava.

Ipak, kao i uvijek i danas smo ostali bez nekolicine vrlo poznatih igrača. Od svog lova na najprestižniju ovogodišnju titulu oprostio se sjajan Carlos Mortensen, a puno dulje nisu izdržali niti Dutch Boyd, Daniel Alaei, James Akenhead kao ni Tom McEvoy.

Ponovno ćemo se oprostiti uz novo izdanje "WSOP Live!" za koji je između ostalog nekolicina pokeraša dala i svoju prognozu ishoda sutrašnjeg finala Svjetskog prvenstva.

9.7.2010.

Službeno je i posljednji prvi dan ovogodišnjeg Main Eventa iza nas i kad se sve zbroji s ukupnih 7.319 igrača ovogodišnji glavni turnir i službeno je postao drugim najvećim u bogatoj poker povijesti odmah iza enormno popularnog izdanja iz 2006. godine kad se u Riou okupilo niti manje niti više već 8.773 igrača.

Kako je broj prijavljenih igrača veći to automatski za sobom povlači i veći prizepool od onog protekle godine. Naime, vjerovali ili ne, ali uoči drugog dana prikupljeno je ogromnih 68.798.600 dolara što će ovogodišnjem slavljeniku osigurati zaista "ugodnih" 8.944.138 dolara, najpoželjniju poker narukvicu i besmrtnost kod poker obožavatelja. Spomenimo i kako će čak 747 igrača otići s minimalnih 19.263 dolara više u džepu.

Međutim, vratimo se mi posljednje prvom danu koji je skupio čak 2.391 igrača da bi nakon prvog napornog dana u igri ostalo njih tek nešto više od 1.700. Na samom vrhu poretka nakon još jednog uzbudljivog dana našao se sjajan Steve Billirakis, a puno dalje nisu niti vrlo poznati igrači poput Phila Iveyja, Jasona Merciera ili pak Davida Benyaminea.

Ipak, kao i svaka i ova priča ima drugu stranu. Naime, i danas smo bili prisiljeni oprostiti se od nekolicine poznatih "faca" poput Phila Gordona, Sorela Mizzija kao i osvajača Main Eventa u 2005. godini, Joea Hachema. "Uvijek postoji druga godina", s osmjehom na licu poručio je i John Juanda, još jedan od vrhunskih igrača čiji je lov na novo veliko slavlje već prekinut.

Ovog puta oprostit ćemo se uz kratak intervju s planetarno popularnim "rekreativnim" pokerašem koji se također plasirao u drugi dan, Jasonom Alexanderom kojeg će mnogi prepoznati po vrlo popularnoj ulozi Georgea u megapopularnoj TV seriji "Seinfeld".

8.7.2010.

Uzmemo li u obzir samo već registrirane za posljednji 1D dan ovogodišnji glavni turnir i službeno je postao drugim najposjećenijim turnirom u dugoj poker povijesti. Naime, pomalo nevjerojatno, ali istinito zvuči informacija kako je sinoć u 1C danu zaigralo čak 2.314 igrača da bi 12 sati kasnije već ostali bez njih 700-njak.

Na dugoj listi igrača koji su se već oprostili od lova na najlaskaviju titulu u svijetu pokera svakako se ističe Phil Hellmuth koji niti ove godine nije mogao bez svog showa kod dolaska u Rio. Nakon što je pretprošle ušetao kao general Patton, a prošle kao Cezar ove godine "Poker Brat" nosio je punu boksačku opremu, no na njegovu žalost svega nekoliko sati kasnije s kapuljačom na glavi oprostio se od lova na titulu koja njemu osobno izuzetno mnogo znači.

Među ostalim igračima koji su nas napustili zapravo prilično očekivano našao se i Tom Dwan koji je ultra-agresivnim pristupom vjerojatno pokušao srušiti rekord u broju viđenih flopova tijekom uvodnih levela, no ovog puta to se okrenulo protiv njega i njegov lov na narukvicu i službeno je zaustavljen kao i onaj profesionalaca poput Hucka Seeda ili pak vrlo poznatog Daria Minierija.

Na potpuno drugoj strani nakon 1C dana našao se Mathieu Sauriol i to točno ispred drugoplasirane poker legende, Johnnyja Chana. Pri samom vrhu poretka završio je i novopotpisani sponzorirani igrač PokerStarsa, David Williamsa, a puno dalje nije niti njegov kolega, Lex Veldhuis.

Prije nego se oprostimo uz kratki video pregled dana od strane PokerNews.com svakako vrijedi spomenuti i Petera Eastgatea koji se za svoj 24. rođendan i službeno oprostio od pokera: "Poker mi je omogućio ugodan život i vrijeme je da to i iskoristim". Za kraj jednostavno moramo spomenuti i kako je nakon 56 preliminarnih turnira Frank Kassela, jedini ovogodišnji dvostruki pobjednik na WSOP-u i službeno proglašen igračem godine, a da je tu titulu zaslužio potvrđuje i sjajnih 1,2 milijuna dolara koliko je otac petero djece zaradio ove godine u Riou.

7.7.2010.

Stigli smo do kraja i 1B dana, dana koji je skupio čak 1.489 igrača samo da bi svoj nastup u službenom drugom danu osiguralo njih 1.021. Očekivano, niti sinoć nije nedostajalo poznatih "faca" koje ovog puta predvodi sjajni Phil Galfond. Za Galfonda sve je krenulo sjajno i praktički cijeli dan bio je pri samom vrhu da bi s 141 tisućom žetona ispred sebe dan završio na odličnom sedmom mjestu.

Iza vodećeg Jamesa Danielsona, naravno, u odličnoj poziciji završilo je još nekoliko vrlo poznatih pokeraša počevši od četvrtoplasiranog Jasona DeWitta (osvajač turnira broj 17) pa sve do PokerStarsovog Gavina Griffina i sjajnog Jaya Rosenkrantza. Međutim, naravno, cijela ova priča ima i svoju drugu stranu.

Po dobrom starom običaju mnogi su danas za zeleni stol sjeli s nadom u osvajanje najprestižnijeg ovogodišnjeg turnira, no već nakon prvog dana njihovi su snovi srušeni. Od poznatijih igrača već smo se oprostili od Joea Seboka, Ericka Lindgrena, Justina Bonoma, Bertranda Grospelliera, Annette Obrestad i prekrasne Liv Boeree, no sve to samo je dodatan motiv preživjelima da daju apsolutno sve od sebe ne bi li došli do toliko željene ovogodišnje 57. WSOP narukvice.

Ovog puta nećemo se oprostiti uz pregled današnjeg dana glavnog turnira već uz još jedan CardPlayer Magazineov izuzetno motivirajući najavni video Main Eventa općenito.

6.7.2010.

Stigli smo do kraja i posljednjeg ovogodišnjeg "donkamenta", a pobjednikom koji je ostao sjediti dulje od čak 3844 igrača pokazao se Marcel Vonk koji će tako po prvi puta u povijesti uz 570.960 dolara u rodnu Nizozemsku odnijeti i toliko poželjnu WSOP narukvicu.

U susjednoj prostoriji iako je uoči borbe utroje na 2.500 dolara vrijednom No-limit Hold'emu Tomer Berda bio shortstack pri čemu je novinarima ujedno i poručio da "igram katastrofalno i slobodno to napišete", uspio je sve okrenuti u svoju stranu i tako si uz zlatni nakit osigurati i vrlo ugodnih 825.976 dolara.

Međutim, sve je to ostalo u sjeni trenutka kojeg smo tijekom cijelog WSOP-a toliko željno iščekivali - početka glavnog turnira za koji se u 1A od ukupno četiri prva dana prijavilo 1125 igrača samo da bi nakon napornog "radnog" dana preživjelo njih "tek" 819.

Među većim imenima koja su se već oprostila od lova na najprestižniju titulu u godini svakako spada prvak iz 2004. godine, Greg Raymer, ali i društvo u postavi Nick Schulman, Chino Rheem, Mike Caro, Victor Ramdin i Jimmy Fricke. S druge strane bio je to fantastičan dan kako za vodećeg Corwin Colea tako i za sjajnog trenutno trećeplasiranog Michaela Mizrachija, ali i čovjeka kojeg mnogi vide kao odgovornog za poker "boom" početkom ovog stoljeća, trenutno 24-plasiranog Chrisa Moneymakera.

Niste dovoljno "nabrijani"? Pogledajte kratki izvještaj 1A dana uz uvijek zabavni "Pokerlistings.com"...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaZbrda zdolaVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!