Košarka

Nash produžio sa Sunsima

Mihaela Bradovski • utorak, 21.07.2009.
Nash produžio sa Sunsima

Phoenix Sunsi produžili su ugovor sa Steveom Nashom na još dvije godine. Steve Kerr tako može odahnuti obzirom da je Nash tijekom ljeta spominjao i mogući odlazak iz Sunsa naredno ljeto...

Trebalo je ovo biti prometno ljeto za Sunse s brojnim razmjenama i rekonstrukcijom momčadi, međutim na kraju izuzev Shaquillea O'Neala Sunsi su zadržali sve zvijezde. Steve Nash također se spominjao kao mogući odlazak, međutim i on je ostao.

Nash je stavio potpis na novi dvogodišnji ugovor s Phoenixom u koji je stigao 2004. godine iz Dallasa i vrlo brzo postao jedan od ključnih igrača momčadi koja je često isticala kandidaturu za naslov.

All Star zvijezda Sunsa tijekom ljeta spominjala je odlazak nezadovoljna situacijom u klubu obzirom da je veći broj glavnih igrača bio u kombinacijama za odlazak. No kako je vrijeme odmicalo, Nash je postao sve "bolje volje" što se tiče ostanka i na kraju je odlučio ne mijenjati klub.

Sunsima preostaje pitanje Amarea Stoudamirea i ukoliko i on ostane te ga ne mijenjaju, zadržat će izuzev O'Neala kostur prošlosezonske ekipe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!