Košarka

Spursima se priključio i Antonio McDyess

Mario Majdić Natrlin • četvrtak, 09.07.2009.
Spursima se priključio i Antonio McDyess

Spursi nastavljaju s ljetnim aktivnostima na tržištu slobodnih igrača. Iako su im Celticsi "preoteli" Rasheeda Wallacea, u San Antonio stiže veteran Antonio McDyess.

Antonio McDyess je posljednjih pet godina proveo u Detroit Pistonsima, te je nakon isteka ugovora postao veoma tražen na tržištu slobodnih igrača. Detalji ugovora nisu poznati, ali se pretpostavlja kako su Spursi za McDyessa na raspolaganju imali ponudu od 5.85 milijuna dolara za sljedeću sezonu.

McDyess je 34-godišnjak koji je u svojoj 14. NBA sezoni u prosjeku ubacivao 9.6 poena i bilježio 9.8 skokova po utakmici. Bit će veoma kvalitetno pojačanje za Spurse kojima je nedostajalo visokih igrača nakon odlaska Oberta i Thomasa. McDyess je izabran kao drugi izbor na draftu 1995. a Spursi će mu biti peta NBA momčad (uz Denver, New York, Phoenix i Detroit).

Spursi su se također dogovorili s krilom Marcusom Haislipom (13. izbor 2002.), te Malikom Hairstonom koji je za Spurse odigrao 15 utakmice prošle sezone. Haislip je napustio NBA 2005, te proveo zadnje dvije sezone u Španjolskoj Unicaji.

206 centimetara visoki McDyess, koji ima kvalitetan šut sa srednje distance, fantastično će se uklopiti u Spurse, te pripomoći Timu Duncanu. Podsjetimo, Spursi su se već ojačali u ovom prijelaznom roku, dovevši u svoju momčad Richarda Jeffersona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!