Košarka

Monta Ellis duže vrijeme van parketa

Branimir Korać • četvrtak, 28.08.2008.
Monta Ellis duže vrijeme van parketa

Šok u Golden State Warriorsima. Uoči nove sezone ozlijedio im se Monta Ellis, odlaskom Barona Davisa prvi playmaker momčadi, te će pauzirati najmanje tri mjeseca...

Težak udarac za Golden State Warriorse prije početka nove sezone. Nakon što su izgubili Barona Davisa, ostali su na Monti Ellisu na poziciji playmakera, no sada su ostali i bez njega i to najmanje na tri mjeseca. Ellis je zaradio gotovo identičnu ozljedu onoj koju je zaradio i Niko Kranjčar i prve pretpostavke govore o tri mjeseca pauze što znači da će gotovo sigurno propustiti prvih mjesec dana sezone.

Ozljedom Ellisa Warriorsi su ostali na samo jednom playmakeru i to Marcusu Williamsu kojeg su mijenjali iz New Jersey Netsa i već su krenule priče o mogućem dovođenju još jednog razigravača što je posve realna opcija.

Prvi pick vodstva Warriorsa je Shaun Livingston s kojim Los Angeles Clippersi nisu produžili ugovor. Livingstonu je predviđana sjajna karijera, međutim nakon teške ozljede njegova budućnost u ozbiljnoj košarci je prilično upitna, ali Warriorsi u ovom trenutku i nemaju previše izbora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!