Ostali sportovi

Odbojkašice Mladosti imaju prvu meč loptu za titulu prvakinja

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 03.05.2024.
Odbojkašice Mladosti imaju prvu meč loptu za titulu prvakinja
Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

U subotu 4. svibnja u SD Peščenica s početkom u 20.00 sati igra se četvrta utakmica doigravanja za prvakinje Hrvatske...

Aktualne prvakinje države odbojkašice Mladosti imaju meč loptu, u istočni dio grada odlaze s prednošću od 2-1 u finalnoj seriji. Posljednja utakmica u Domu odbojke pokazala je da su Mladostašice i u ovoj sezoni glavne favoritkinje za trofej, za obranu naslova najboljih u državi. S druge pak strane Dinamo je u ovoj sezoni pokazao da se itekako kvalitetom približio Mladosti, dobile su ih dva puta u regularnom dijelu Superlige te također u finalnoj seriji u drugoj utakmici kod njih doma. Stoga njihov trener Igor Šimunčić pred tu četvrtu utakmicu kaže:

Igraj na Dinamo - Mladost na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mladost je u trećoj utakmici odigrala na visokom nivou i potpuno zasluženo pobijedila. Nismo mi bili toliko loši koliko su oni pokazali vrhunsku partiju. Nakon tri dana resetiranja, gdje smo analizirali naše pogreške, igra se nova utakmica i to ponovno kod nas doma, gdje smo pokazali da teško gubimo utakmice. Dakle, vjerujem da i u ovom susretu možemo zadržati nepobjedivost našeg terena."

Trener Mladosti Darko Nojić poslije uvjerljive pobjede na Savi kojom su njegove pulenke stekle meč loptu u finalnoj seriji, pred četvrtu utakmicu će reći:

"Po nama se ova finalna serija malo previše razvukla i želimo je skratiti što prije. Želja nam je okončati prvenstvo već u ovoj utakmici u gostima. Ako budemo pokazali igru kakvu smo imali u trećem susretu u Domu odbojke uvjeren sam da ćemo riješiti prvenstvo već sada. Dinamo je odlična ekipa, no uz naš veliki angažman siguran sam da možemo slaviti i na njihovom terenu. Prednost je sada definitivno na nama i želimo je svakako iskoristiti", rekao je na kraju trener Mladostašica Darko Nojić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!