Nogomet

Krajem svibnja i početkom lipnja održava se peto izdanje malonogometnog turnira na Kajzerici

Sportnet • srijeda, 24.04.2024.
Krajem svibnja i početkom lipnja održava se peto izdanje malonogometnog turnira na Kajzerici

I dok se zimi malonogometni turniri održavaju po dvoranama diljem Hrvatske, dolaskom toplog vremena, sele se na otvorena igrališta. Tako će krajem svibnja i početkom lipnja na igralištu OŠ Kajzerica biti održano peto izdanje tamošnjeg malonogometnog turnira...

Jubilarno peto izdanje malonogometnog turnira Kajzerica 2024. održat će se od 29. svibnja do 2. lipnja na terenu OŠ Kajzerica gdje će ljubitelji malog nogometa moći uživati u odličnoj igri i druženju.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Očekuje se maksimalni broj ekipa (42 ekipe) što garantira vrhunski "hakl" i borbu što u seniorskoj, a što u veteranskoj konkurenciji, za ukupni nagradni fond od 4.750 eura.

Prošlogodišnji osvajač seniorskog turnira bila je ekipa Anda Gradnja, drugo mjesto zauzela je ekipa CB Quart, a treće mjesto Tupek Auto. Ekipa Keraterma je osvojila naslov u veteranskoj konkurenciji, a drugim mjesto se zadovoljio Pimont, treće mjesto pripalo je ekipi Samo treba delati.

Slika 1 od 1.

Uz vrhunski nogomet, organizatori su se pobrinuli za odličnu ponudu hrane, pića, zabavnog programa te lunaparka za najmlađe. Ni na ovom petom jubilarnom izdanju sigurno ništa od toga neće nedostajati.

FOTO: Marko Šivak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!